De fratsen van Bill Murray: “Niemand zal je geloven!” 0

Bekende acteur Bill Murray is niet alleen in films, maar ook in het dagelijks leven een echte komiek. Van goede vrienden tot wildvreemden, hij neemt iedereen graag in de maling. En dat gaat razend vlug! Nog voordat je weet wat je zojuist is overkomen sluit Murray af met de woorden “Niemand zal je geloven!” en weg is hij. Wij speurden het internet af naar een aantal spraakmakende anekdotes van de fratsen van Bill Murray.

Bill Murray komt in een bar…

Het lijkt het begin van een mop en dat is het misschien ook wel. Het verhaal gaat de ronde dat Murray in 2010 een bar binnen liep, achter de bar ging staan en spontaan begon met serveren. Dat deed hij best goed, al gaf hij iedereen enkel tequila shots, ook als je iets heel anders had besteld.

Altijd tijd voor poëzie

Stel je voor: je bent als bouwvakker hard aan het werk en ineens komt Bill Murray de bouwplaats op lopen. Niet voor een praatje of met een belangrijke vraag, maar om gedichten voor te lezen. Zoiets verwacht je toch niet?

Een bordje rijst voor tafel 3

Een beroemdheid storen voor een foto is niet altijd gepast, maar iemand een drankje sturen kan altijd! Een groepje vrouwen in een restaurant lieten een shotje naar zijn tafel brengen. Even later kwam de ober bij hen terug met een bord vol rijst. Murray stond op, kwam naar hen toe en zei “niet schrokken!’, om vervolgens direct weg te lopen.

Karaoke met Bill

Wil je kans maken op een verrassingsbezoekje van Bill Murray? Ga dan zeker eens karaoke zingen! In 2011 viel Murray binnen bij een groep New Yorkers die samen karaoke deden. Hij bleef de hele avond, bestelde drankjes en zong “Marie’s the Name”, van Elvis Presley.

Altijd welkom op een feestje

Geef je een feestje en zie je op tegen de afwas? Je hoeft het Murray alleen maar even te vragen en hij wast alle vaat netjes voor je af.

Bill Murray photobomb

Wie trouwens wél bewijs hebben van de fratsen van Bill Murray, zijn de mensen die ‘slachtoffer’ werden van zijn photobombing. Wie wil er nou niet een mooie verlovingsfoto met Bill Murray in beeld? 

Even afrekenen

Stel je voor dat je tijdens een boottochtje aanmeert voor wat boodschappen. Je loopt een kleine winkel binnen en… Bill Murray staat achter de kassa! Dat verwacht je toch niet? Toen de verbaasde winkelaars de winkelmanager zagen lachen legden ze hun spullen bij Bill op de toonbank: Een chocoladereep en een waterflesje. “Dat is dan $147.51 alstublieft”. Omdat ze daarna lachend een selfie maakten zonder dit eerst te vragen, liep Murray de winkel uit, sprong in zijn auto en reed weg. Waarom Murray achter de kassa stond? Gewoon, omdat het kan.

 

Previous ArticleNext Article
Kunst & Cultuur ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *