Guus Meeuwis in 2022 0

Guus Meeuwis, Groots met een zachte G 

Het is eindelijk zover, de concerten mogen weer plaatsvinden. Dat werd tijd na 2 jaar wachten. Gelukkig is het ook weer tijd voor de concertreeks van onze Brabantse Guus Meeuwis. Dit jaar zal hij eindelijk weer op de planken staan en er een groot feest van maken in het PSV stadion in Eindhoven. In dit artikel lees je hoe je er bij kunt zijn en alle andere belangrijke informatie!

Groots met een zachte G 

In juni is het dan eindelijk zover. De concertreeks Groots met een zachte G staat dan weer op het programma in het Philips Stadion in Eindhoven. Van 10 tot en met 12 juni worden alle Brabantse hits weer luidkeels meegezongen. Uiteraard kun jij er bij zijn! Bestel nu nog snel de tickets, voordat het te laat is. De kaarten vliegen namelijk als warme broodjes over de toonbank. 

De kaarten worden wellicht door een andere ticketpartner verstrekt dan je van andere concerten gewend bent. Het fijne aan deze partner is dat de stoelen last minute pas bekend worden gemaakt. Wellicht zie je dit misschien niet meteen als een voordeel, maar dat is het wel. Stel je koopt tickets en je hoort later dat de rest van de vriendengroep mee wil. Dan heb je alsnog de kans om naast elkaar te zitten. Bij een ander concert was dat lang niet meer mogelijk geweest. Maar, wel bij Groots met een zachte G! Zij staan namelijk voor gezelligheid en willen dat jullie met het gezelschap de tijd van jullie leven beleven. Bestel daarom altijd tickets op hetzelfde telefoonnummer en verzeker jezelf van een plek naast elkaar, ook als je niet tegelijk de tickets besteld! 

Club Tour ‘In de Basis’ 

Als je niet genoeg kunt krijgen van Guus Meeuwis of als je toch net naast de tickets grijpt is de clubtour wellicht iets voor jou. Vanaf 23 september speelt Guus liedjes in hun meest pure vorm. Per show is er maar een klein publiek uitgenodigd, dus wees er snel bij met het scoren van de tickets. Op dit moment zijn er al 9 shows aangekondigd. Als dit jou wat lijkt, zou ik nu alvast kaarten scoren, voordat je er naast grijpt. Door het kleine publiek dat aanwezig mag zijn, zijn de kaarten uiteraard ook snel uitverkocht. 

Guus naar Amerika

Op 28 en 29 oktober staat Guus Meeuwis ook eindelijk op de planken in New York. Deze concerten kunnen eindelijk plaatsvinden. Oorspronkelijk zou Guus in 2020 al in New York op het podium staan. Door heel de corona situatie en de pandemie hebben ze dit helaas moeten verplaatsen. Ook in 2021 lukte het niet om dit plaats te laten vinden. Eind oktober is het dan eindelijk zover en staat onze Guus live in New York. Als grote fan wil je hier wellicht ook bij zijn. Let er wel op dat de tickets in dollars betaald moeten worden. Houd er rekening mee dat de tickets door de koerswisseling dan duurder uit kunnen vallen dan hier in Nederland. Anderzijds kun je het ook zien als een ervaring die je niet snel meer mee zou gaan maken. 

Andere leuke uitjes 

Uiteraard kun je Guus ook op andere momenten bewonderen. Zo is hij onderdeel van de Vrienden van Amstel Live en sinds de corona tijd ook van The Streamers. De reeks Vrienden van Amstel zijn helaas al voorbij en voor The Streamers is het ook moeilijk om nog een kaartje te bemachtigen. Zet deze twee concertreeksen zeker in jouw agenda voor volgend jaar, als je fan bent van Guus Meeuwis. 

Je zou ook een keer naar Tilburg kunnen gaan. Wellicht dat u dan zomaar Guus Meeuwis tegen het lijf loopt. Wellicht dat je op de weg daar naartoe, deze bijzondere plekken kunt bezoeken. Dan maak je er een soort rondreis van door Nederland.

Previous ArticleNext Article
Kunst & Cultuur ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *