Slimme apparaten die je in huis wil hebben! 0

Bezorger aan intercom

Als er iets slimmer wordt in de wereld is het wel technologie. Met een druk op de knop kun je van alles bedienen. Niks is tegenwoordig te gek. En wij mensen willen natuurlijk veel meer van die trucjes in huis. Want zeg nou zelf, hoe lekker is het als alle lichten uit of aan gaan met een druk op de knop of zelfs op stemgeluid? Daar dromen we vast allemaal wel eens van. Aangezien er zoveel slimme producten op de markt zijn tegenwoordig, zetten we de musthaves voor je op een rijtje! 

Een slimme deurbel

Zelfs een deurbel is tegenwoordig een slim apparaat. Hoe zijn we hier toch beland? Maar, in ieder geval wil jij deze parel zeker bij de voordeur hebben hangen. Het geeft je namelijk de optie om met degene die aan je deur staat te praten. Je ziet meteen wie er aan de deur staat en kunt er eventueel nog een foto van maken mocht je het niet vertrouwen. Zo mis je ook nooit een pakketje, want via de deurbel kun je bijvoorbeeld een plek noemen waar het pakketje achter gelaten kan worden. Natuurlijk is zo’n deurbel ook heel handig in deze tijd. Je hoort steeds vaker inbraken en mensen die zich voordoen voor iemand anders om zo je huis leeg te trekken. Het voordeel van deze deurbel is dat je op je telefoon al ziet wie er aanbelt, zo hoef je niet meer van dichtbij te gaan kijken en kun je door de speaker zeggen dat je geen tijd hebt. Grote kans dat het feit dat je hen kunt zien ze al afschrikt. Nog grotere kans dat ze sowieso niet aanbellen na het zien van de slimme deurbel! 

Een slim deurslot

Hoevaak heb je het wel niet meegemaakt dat je jezelf hebt buitengesloten? De sleutels liggen nog binnen en daar kom je pas achter in de auto. Of je wordt vanuit je werk gebeld, omdat de kinderen voor de deur staan en hun sleutel zijn vergeten. Of wat dacht je in de zomer als je hond binnen de deur op de knip gooit en jij je sleutels niet bij de hand hebt. Het zijn zomaar voorbeelden die natuurlijk heel irritant zijn. En waarom hebben we überhaupt nog sleutels? Daar denken de makers van het slimme deurslot ook zo over. Zij hebben een slot gemaakt waarbij sleutels verleden tijd zijn. Nooit meer in de kou wachten voor jezelf, maar ook voor je gasten. Je kunt op afstand gewoon je moeder binnenlaten, terwijl jij nog onderweg bent met de boodschappen. Hoe handig is dat? Het deurslot is weer makkelijk te bedienen met je smartphone, waardoor je altijd naar binnen komt. Want wie neemt er tegenwoordig niet zijn telefoon overal mee naar toe? Het slot werkt nog beter, wanneer je deze met de slimme deurbel kan verbinden. Het product is niet in Nederland ontwikkelt, net zoals deze uitvindingen, maar gelukkig kunnen wij er wel van profiteren! 

Slimme lampen in huis

Lampen automatisch aan laten springen en op afstand uitzetten? Dat klinkt vast als muziek in je oren. Het is mogelijk als je slimme lampen in huis aanschaft. Deze lampen verbind je uiteraard weer met je smartphone, zodat je ze overal kunt bedienen. Lampen vergeten uit te zetten als je op je werk bent? Geen probleem, via de app zet je ze makkelijk uit. Hetzelfde geldt als je in bed ligt. Nooit meer je bed uit hoeven om de lampen te bedienen, dat is toch heerlijk? Je kunt zelfs bepaalde tijden instellen. Denk bijvoorbeeld aan om 07:00 de lampen langzaam aan laten gaan, zodat je rustig wakker kan worden. Bovendien kun je ook nog verschillende kleuren kiezen, mocht je daar een keer behoefte aan hebben. Wellicht met een feestje, is dat een handige tool.

De producten hierboven zijn natuurlijk een vorm van luxe, want ze maken het leven thuis comfortabeler. Hetzelfde geldt voor deze luxe producten.

Previous ArticleNext Article
Technologie ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *