De beste video streamingsdiensten van dit moment voor jou op een rij! 0

Online Streamingsdiensten

Kun jij ook door de bomen het bos bijna niet meer zien op het gebied van streamingsdiensten? Tegenwoordig is het aanbod aan verschillende platforms in Nederland zo groot, dat wij het soms ook even niet meer weten! Om toch wat orde te scheppen in het geheel, zetten wij hier de beste streamingsdiensten van dit moment voor je op een rij samen met de meest bekeken films en series die je daar kunt vinden. Zo kun jij gemakkelijk navigeren tussen de verschillende platforms en een keuze maken welke abonnementen het beste bij jouw wensen en voorkeuren aansluiten. Doe hier je voordeel mee!

Ziggo met HBO series

Een oer-Hollandse streaming dienst is Ziggo Movies en Series. Op dit platform kun je als Ziggo klant een aantal films en series bekijken. Het aantal Ziggo Movies en Series is niet zo hoog dus de uitbereiding van HBO die je als extra abonnement kunt afsluiten is in dat geval wel gewenst. Absolute topseries die je op dit platform kunt bekijken zijn Game of Thrones, Vikings, Billions en Succession.

Netflix en Chill

Een van de bekendste video streamingdiensten is natuurlijk Netflix. Het aanbod is hier groot en breed. Of je nu dol bent op romantische comedy’s of spannende horrorfilms, je vindt het hier allemaal. Leuk aan Netflix is dat er ook een heleboel eigen producties van verschillende Europese landen te vinden zijn. Ben jij dol op Scandinavische crime series zoals The Bridge of Spaanse drama series zoals Elite of Casa de Papel? Dan is dit het platform voor jou! 

Amazon Prime

Relatief nieuw in Nederland is het platform Amazon Prime. Hier vind je relatief veel Amerikaanse klassiekers als Law & Order, de Chicago reeksen zoals PD, Fire en Med, Grey’s Anatomy en andere zeer binge-waardige series. Maak een paar lekkere snacks voor jezelf, een smakelijk drankje en jij hoeft het hele weekend je huis niet meer uit! Speciaal voor de fantasy lovers: Amazon is bezig met een gave nieuwe serie gebaseerd op The Lord of the Rings trilogie. Dat mag jij als liefhebber natuurlijk niet missen! Kun je niet meer wachten? Dan kun je nu al genieten van de boekverfilming van The Wheel of time. Een aanrader!

Disney plus

Dit platform is speciaal voor alle Disney, Marvel en Star Wars lovers. Want alles van deze makers is op Disney+ te vinden. Extra speciaal: sommige films kun je al op Disney+ streamen voordat ze in de bioscoop te zien zijn. Een nadeel daaraan is dat dit meestal tegen een meerprijs beschikbaar is. Ben je geduldig? Dan kun je beter even drie maanden wachten en dan kun je de nieuwste films binnen je huidige abonnement gewoon gratis kijken! Verder vind je er alle Marvel en Star Wars films en series. Veel materiaal wordt in 4K resolutie aangeboden en is dus een feest voor je ogen.

Apple TV +

Ook relatief nieuw in Nederland is de streamingdienst van Apple. Er is een beperkt aanbod aan films en series, maar het aanbod dat er staat is kwalitatief zeer sterk. Absolute publiekslievelingen als Ted Lasso en The Morning Show zijn al meerdere malen in de prijzen gevallen. Let wel, Apple TV is alleen beschikbaar op Apple-apparaten en via een app op verschillende andere smart-tv’s. Voor Android telefoons en computers met Windows kun je enkel via internet kijken. 

Tot slot nog een laatste tip van de expert: heb je alle content van je streamingservices al bekeken en ben je toe aan iets nieuws? Overweeg dan een VPN om bijvoorbeeld de content van Amerika te kunnen bekijken. Een VPN is een Virtueel Particulier Netwerk die je privacy en veiligheid beschermt en er zo voor zorgt dat de streamingdienst niet te weten komt vanuit welk land je kijkt. Op die manier kun je toegang krijgen tot een heleboel nieuwe series en films die je niet met een Nederlandse verbinding kunt zien. Proberen?

Heb je vierkante ogen gekregen van al dat Netflixen? Probeer dan eens een podcast!

Previous ArticleNext Article
Technologie ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *