Leuke ideeën voor een vriendinnenmiddag of -avond 0

Vriendinnenmiddag

In de drukke levens die we soms kunnen hebben is het belangrijk om je vrienden en vriendinnen regelmatig te blijven zien. Het is dan ook belangrijk om iets leuks met elkaar te doen. Op die manier kunnen jullie leuke nieuwe herinneringen met elkaar maken. Een drankje doen is leuk, maar er zijn nog veel meer leuke dingen om met vriendinnen te doen. De leukste ideeën zetten we voor je op een rijtje.

Ga schaatsen/skeeleren

Het is altijd leuk om actief bezig te zijn met je vriendinnen. Afhankelijk van het weer kun je dan gaan schaatsen of skeeleren. Schaatsen is natuurlijk voor de wintermaanden heel leuk. Als het buiten nog niet stevig heeft gevroren, kun je nog altijd naar een indoor schaatsbaan gaan. Na een aantal ronde op de schaatsbaan kunnen jullie de middag leuk afsluiten met een warme chocolademelk met slagroom. 

Skeeleren wordt meer gezien als een zomersport. Het is een leuke manier van bewegen en ook zeker leuk om met vriendinnen te doen. Zoek een lekker plekje op, waar het niet al te druk is en waar een fijn wegdek ligt. Zo kun je, als je deze tips volgt, heerlijk een aantal kilometers maken op je skeelers

Is het buiten nog te koud, maar willen jullie wel graag skeeleren? Er zijn verschillende plekken waar je indoor kunt roller skaten. Dat is dan wel niet helemaal hetzelfde als skeeleren, maar het komt natuurlijk wel op hetzelfde neer! Dit idee zorgt gegarandeerd voor plezier.

Een culinair diner samenstellen

Uiteten met je beste vriendinnen is natuurlijk altijd een goed idee. Maar op een gegeven moment hebben jullie alle leuke restaurantjes wel ontdekt, jullie zijn toe aan iets nieuws. Het beste wat je dan kan doen is zelf een chique diner samenstellen. Laat iedereen een bepaald gerecht of bepaalde gang maken, die jullie daarna allemaal samen op kunnen eten. Op die manier kunnen jullie de kosten delen en heeft iedereen bijgedragen aan dit lekkere culinaire diner. 

Houd een cocktailavond

Een drankje op het terras is allemaal leuk en aardig, maar hoe leuk is het om zelf cocktails te maken? Probeer de leukste recepten uit en ontdek welke cocktail jullie favoriet is! Wie weet ontdekken jullie wel een super lekkere combinatie. 

Met dit idee kun je ook veel verschillende kanten op. Je kunt met z’n allen experimenteren en cocktails maken. Probeer bijvoorbeeld allemaal dezelfde cocktail na te maken en bepaal daarna wie er het dichtst bij in de buurt zit. Een ander idee is om iedereen een cocktail te laten maken voor de hele groep met steeds iets lekkers erbij. Denk bijvoorbeeld aan een cosmopolitan met toastjes en salades of wat dacht je van een sex on the beach met piccolinis? Wellicht dat je hier nog wat inspiratie voor je cocktails vandaan kunt halen. 

Organiseer een spelletjesmiddag

Er zijn zoveel verschillende spelletjes te verzinnen die je kunt spelen met je vriendinnen. Ten eerste zijn er heel veel bordspellen te koop. Als je bij elkaar eens in de kasten gaat kijken, kun je vast een heleboel bordspellen verzamelen, waarmee je de hele middag wel kunt vullen. Daarnaast zijn er ook nog een hoop spellen die je zelf kunt maken en in een parcour kunt uitzetten. Denk dan echt aan van die kermisspelen, zoals ringwerpen, blikken omgooien en bowlen. Er zijn zoveel verschillende spellen te bedenken. Als je een spelletjesmarathon in de avond houdt, komen er misschien juist drankspellen van pas. Ook die kun je zelf maken. Pak een origineel spel en boots die na in een drankspel. Uiteraard zijn er ook veel drankspellen te koop, maar hoe leuk is het om jullie eigen versie te maken? Dat wordt gegarandeerd een succes! Nog meer inspiratie nodig? Lees dan eens dit artikel

Previous ArticleNext Article
Lifestyle ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *