Deze (nieuwste) gadgets wil je vandaag nog aanschaffen! 0

Een robot stofzuiger

Even eerlijk, gadgets maken onze levens toch veel makkelijker? Denk bijvoorbeeld aan een quooker, waardoor je meteen kokend water krijgt. Of wat dacht je van een slimme deurbel, waarbij je op afstand kunt zien wie er aan de deur staat én daar ook nog eens tegen kunt praten. Anno 2022, zijn gadgets niet meer weg te denken uit ons leven. Er zijn er zelfs teveel om op te noemen. We zetten de leukste en handigste voor je op een rijtje! 

Een robot stofzuiger

Niet iedereen is een groot fan van schoonmaken en andere huishoudelijke taken. Een robot stofzuiger is dan zeker een aanwinst in jullie huishouden, want die neemt een grote belangrijke taak uit handen, namelijk het stofzuigen. Het is misschien wel één van de fijnste uitvindingen op huishoudelijk gebied. Nooit meer dagelijks zelf stofzuigen, want dat wordt allemaal voor jou gedaan. Het ideale van zo’n robot is dat je deze op afstand kunt bedienen. Is er niemand thuis? Dan is dat het ideale moment om de robotstofzuiger zijn werk te laten doen. Zo kom je dus elke keer thuis in een schoon en gestofzuigd huis en daar hoef je zelf dus vrij weinig voor te doen! Een ander voordeel is dat dit apparaat heel erg plat is, waardoor deze onder veel objecten makkelijk zijn weg kan vinden. Nooit meer ingewikkeld onder de bank stofzuigen, want dat doet jouw nieuwe grote vriend, de robotstofzuiger wel! 

Een VR-bril

Virtual Reality is al jaren een heel bekend begrip. Het wordt steeds vaker ingezet bij video games en daarom is een VR-bril ook heel populair onder jongeren. Een voorbeeld van zo’n VR-bril is bijvoorbeeld de Oculus. Met deze bril kun je op elke plek spelletjes spelen met je vrienden. Het leuke hiervan is dat je het idee hebt dat je letterlijk in het spel aanwezig bent. Voor buitenstaanders is het vaak een raar gezicht. Je beweegt namelijk continu, omdat jij in het spel zit. De rest van je omgeving weet niet wat er gebeurt en ziet alleen jou bewegen met zo’n grote bril op je hoofd. Dat kan nog wel eens hilarische beelden opleveren. Door die bewegingen die je moet maken in het spel, ben je ook nog eens gezond bezig. Nooit meer ouders die zeuren dat je niet zolang achter een scherm moet zitten en in beweging moet komen. Met een oculus kun je beide combineren. Ook jong-volwassene zullen hier dol op zijn. Een abonnement op de sportschool heb je echt niet meer nodig als je een VR-bril in huis hebt. Geloof ons maar, dit is echt de toekomst en een super gave uitvinding! 

Een smart watch

Vroeger hadden mensen een horloge om de tijd bij te houden. Nu we allemaal een telefoon hebben, is zo’n horloge haast niet meer nodig. Hoewel sommige deze toch zien als een leuke accessoire, wat je outfit compleet maakt. Hebben veel mensen er toch geen meer om hun pols. Een smartwatch is dan de reden om het wel weer te gaan dragen. Met zo’n horloge kun je namelijk van allerlei data bijhouden. Zo telt een smartwatch hoeveel stappen je dagelijks zet en hoe je hartslag met die beweging om gaat. Ook je ademhaling en de kwaliteit van je slaap kan met dat kleine apparaatje gemeten worden. Bovendien ben je makkelijker op de hoogte van al het nieuws en berichten die je binnen krijgt. Stel je loopt in de stad, telefoon zit ergens onder in je tas en je vriendin zou je appen waar jullie konden afspreken. Op je smartwatch kun je dan makkelijk zien bij welk restaurantje zij op jou zit te wachten. Hier lees je alle andere voordelen, die een smartwatch met zich mee brengt. 

 

Previous ArticleNext Article
Technologie ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *